Faili meçhul cinayet ve kaybolmaların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesiyle de tanınan Müge Anlı ve ekibi, kayıp dosyalaru ve üzerinde çalıştıkları olayları ortaya çıkarmak için her iş günü izleyiciyi ekrana kilitliyor.

Bilindiği üzere hafta içi her gün gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla ATV ekranlarında yayımlanan gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 14 Eylül Salı günü yine birbirinden farklı konular işlendi.

Müge Anlı ve Tatlı Sert yeni sezonda ATV'yi yayınlanmaya devam ediyor. Müge Anlı ve Tatlı Sert'in müdavimleri ekranlarda fırtınalar estiriyor.. Ele aldığı tüm olaylar Türkiye gündeminin merkezinde yer almaktadır. 14 Eylül Salı, haftanın ikinci günü, gündüz programı rekortmeni Müge Anlı ile Tatlı Sert ekrana geldi. Tansiyonun bir dakika düşmediği canlı yayını saat 10:00'da başlıyor.

MÜGE ANLI 13 EYLÜL NELER OLDU?

Polis ekipleri tarafından her yerde didik didik aranıyordu, en son arkadaşıyla arabada alkol almıştı. 6 gün sonra boğaz'da ölü olarak bulundu. Arkadaşının öldüğünü günlerce gizledi. Boğulduğunu gördü ama kimseyi aramadı... Ahmet Çetin'in son anları kameraya takıldı. Kıyafetlerini çıkartıp, boğaz'a atladı... 80 ve 83 yaşındaki iki kardeş öldürüldü. Ailenin bakıcısı iddialara ne yanıt verdi?

Emel Hanım, Hüseyin Bey'e 4500 Euro'luk borcu olduğunu, Selvi Hanım'dan da yüzük aldığını kabul etti. Emel Hanım, Hüseyin Bey'in kendisine evlilik teklifi ettiğini, "Ben senden hoşlanıyorum ne diyorsun" dediğini hatta Fatma Hanım'ın da bildiğini hatta "Emel kabul et" dediğini, kendisinin kabul etmediğini ileri sürdü.

Emel Hanım, Hüseyin Bey ile sevgili olduklarını, birbirlerini sevdiklerini, sonra Hüseyin Bey'in Umre'ye gidip geldiğini ve aralarındaki ilişkinin bittiğini, Hüseyin Bey'in kendisini çok sevdiğini öne sürdü. Hüseyin Şen'in kızı Nurcan Yetiş canlı yayında. Nurcan Hanım, babasının asla Emel Hanım'a aşık olmadığını, babası ile yeri geldiğinde 6 aya kadar kaldığını, babasının kendisine her şeyi anlattığını, bu olayı asla kabul edemediğini söyledi. Nurcan Hanım, annesinin de asla "Emel Hüseyin'i kabul et" diyemeyeceğini belirtti. Emel Hanım işten neden ayrılmak istedi?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV CANLI İZLEME LİNKİ 14 EYLÜL 2021 SALI