MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter; partisinin, 15 Temmuz darbe girişiminin öncesinde AKP ile zıt politikalar izlediği dönemlerde Cizre’de PKK’lı teröristlerin zırhlı askeri aracın geçişi sırasında yola yerleştirdikleri bombayı patlatması sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Onbaşı Faruk Gezen’in evinin görüntüsünü paylaşarak “Bir yanda yıkık ev, diğer yanda kaçak saray! Varın gerisini siz düşünün..!” yorumunu içeren tweeti ile gündeme geldi. 

MHP, Fethullahçıların darbe girişiminden sonra AKP ile yakınlaşınca Cumhurbaşkanlığı Külliyesi için “Kaçak Saray” ifadesini kullanan MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, o paylaşımını kısa sürede sildi. Paylaşımını silmesi üzerine tiyatro oyuncu Levent Kazak, Yönter’in o paylaşımının görüntüsünü paylaşarak “Şu tweeti silmişsin. Dediğin gibi gerisini düşündüm ve şunu merak ettim, ne yaşadın da şehit Faruk Gezen'in yıkık evine sırtını döndün?” şeklinde tepki gösterdi. 

 MHP’nin AKP ile ortaklığı Cumhur İttifakı’nda devam ederken Yönter, “Kaçak Saray” dediği Cumhurbaşkanlığı Külliyesi için lafının arkasında durduğunu belirtti. Yönter, Kazak’ın paylaşımına “İşin gücün yok mu müptezel herif! Biz geçmişteki her sözümüzün arkasındayız...Ne silmesi, neyin silmesi... 2015 yılındaki bir tweet mesajını bugüne taşıyarak ancak ucuzluğunu gösterirsin! Şehidin evine sırt dönen şerefsizdir, döndü diyen şerefsizdir! Boğaz’da zıkkımlanmaya devam et!” dedi. 

İşte Yönter’in sildiği o paylaşım;