Ünlü televizyoncu Acun Ilıca'nın sahip olduğu dijital platform Exxen'de izlenme rekorları kıran Konuşanlar'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 

Her Cuma yayına girdiği andan itibaren kuşkusuz kahkaha tufanı yaratan Konuşanlar ilgiyle takip edilmesi bir yana milyonları kendisine çekti. İnternet aracılığı ile takip etmek isteyen kullanıcılar EXXEN Konuşanlar izle ekranına ulaşmak istiyor. Konuşanlar 39. bölümünün tam haline EXXEN aracılığıyla içerisinden ulaşabilir ve takip edebilirsiniz…

KONUŞANLAR 39. BÖLÜM İZLE | EXXEN (29 EKİM 2021)

Konuşanlar, Cuma günü 39. Yeni bölüm ile izleyici karşısına çıkarken vatandaşlar EXXEN aracılığıyla araştırmalarına başladı.

Yeni dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanan "Konuşanlar" stand-up programı 39. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Hasan Can Kaya'nın yönettiği Konuşanlar 39. bölüm yayında. Çok sayıda izleyicinin beğenerek takip ettiği program 3. sezon 39. bölüm yine izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Kahkahaların durmadığı programı kaçırmayın...

EXXEN platformunda 29 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Konuşanlar 3. sezon 39. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.