Konuşanlar 31. bölüm izle seçeneği sayesinde takipçiler yeni bölümü bekliyor.

Son bölüm Konuşanlar 31. bölüm izle vatandaşların heyecanla ekran başına geçeceği anları temsil ediyor. Yeni bölümünde Konuşanlar stand-up gösterisi her Cuma olduğu gibi bu Cuma da ekranlarda olacak. Ekranların en sevilen programlarından olan Konuşanlar 31. bölümünde son bölüm, Konuşanlar  kesintisiz tek parça, Kesintisiz full canlı merakla bekleniyor. Konuşanlar  izle yeni bölüm seyircisi ile Cuma günü buluşuyor. 

Konuşanlar 31. bölüm izle 2 Eylül 2021 Cuma günü EXXEN'de yayınlanacak.

Seyirci, programın rutini haline gelen fragmanları ve görüntüleri araştırmaya devam ediyor. Konuşanlar   yeni bölümünü yaklaşık 5 dakika tanıtan Youtube'da herkes yayınını bekliyor. Hepimizin bildiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümler dışında bu iki paylaşımın tamamı Youtube üzerinden yapılıyor.

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989'da İstanbul'un Güngören ilçesinde doğdu. 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya karar verdi. Leman Kültür Beşiktaş'ta düzenli olarak Stand-up komedi yapmaya başladı. Ocak 2020'de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show'un çekimlerine başladı.

KONUŞANLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ