Kırık Hayatlar Kanal D'nin en çok dikkat çeken yapımlardan biri oldu ve yeni bölümü izle olarak merak ediliyor.

Kırık Hayatlar dizisinin 2. bölümü Kanal D'de 24 Ağustos Salı günü yayınlandı. Dizi hafta içi her gün saat 11:00'de yayınlanıyor.

KIRIK HAYATLAR 1. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kocabey Konağı’nda, ailenin Amerika’da eğitim gören en genç veliahtı Çınar’ın dönüşü için kahvaltı hazırlıkları yapılmaktadır. Tasarım sanatlarından mezun olan Deniz’de, ailesine sürpriz yapmak için, aynı dönüş gününü seçmiştir. Çınar, konağa döndüğünde, Ahu tarafından hazırlanan tatsız bir sürprizle karşılaşır.

Aynı günün akşamı konakta Leyla tarafından organize edilen, moda lansman gecesi hazırlıkları başlar. Deniz ailesiyle buluşmuş, annesi Aysel ise kızlarıyla bir arada olduğu için mutludur. Aynı gün Deniz, arkadaşı Selma’ya yardım etmek için bir özel bir geceye servis elemanı olarak katılır. Ama gece, hiç beklemediği şekilde sonuçlanır.

KIRIK HAYATLAR DİZİSİNİN KONUSU

Kırık Hayatlar dizisi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak.

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke  Özkök,  İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa  Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.

Yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar  dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken,  senaryoyu ise Yaşar  Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik  kaleme alıyor.

DİZİNİN KÜNYESİ

Yapım: Nöbetçi Yapım

Yapımcı: Berna Akpınar - Metin Namlısesli

Yönetmen: İlknur Uğuz Arslan - Bekir Dadaş

Senaryo:  Yaşar Aksu- Nilüfer Yenidoğan Özmekik

Hikaye:  Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu

Müzik:         İrsel Çivit

Ortak Yapımcı: AFF MEDYA

Oyuncular: 

Meltem Akçöl (Deniz), Erdem Yılmaz (Çınar), Mine Çayıroğlu (Ahu Kocabey), Burcu Almeman (Aysel Yılmaz), Atsız Karaduman (Fehmi Kocabey), Murat Onuk (Yalçın Kocabey), Arbnora Ademaj (Leyla), Zafer Öztürk (Şevki Yılmaz), Uğurhan Tekin (Serdar Yüksel), Felicia Sağnak (Ela Erduran) , Erdi Ünver (Barış), Mustafa  Bademoğlu (Özgür Yüksel), Yeşim Çelebi (Esin Kocabey),Hatice İrkin (Öykü Yılmaz), Sedat Berke Özkök (Mert Kocabey), Ümit Ufuk Tosun ( Turgut), Sabriye Günüç(Hayriye), İbrahim Coşkun(Tekin), İbrahim Coşkun (Tekin Yüksel), Özlem Fidan Kamalıoğlu (Nuran Yüksel), Serdar Kamalıoğlu(Mahmut), Mesude Türkmen (Suzan), Hilal Attar ( Zeki)