İngiliz makamları FETÖ'cü Akın İpek hakkında yakalama kararı çıkararak mahkemeye sevk etti.

İpek'in Londra'dan ayrılması ve evi dışında bir yerde kalması yasaklandı.

LÜKS İÇİNDE YAŞIYORDU
Fetullahçı Terör Örgütü ( FETÖ) "çatı davası"nın firari sanığı ve eski Koza Holding yöneticisi Hamdi Akın İpek, kısa bir süre önce Londra’da görüntülenmişti.

AKIN İPEK KİMDİR? 
FETÖ firarisi Akın İpek ne ceza aldı yakalandı mı merak edilenler arasında yer alıyor. Tam adı Hamdi Akın İpek olan FETÖ firarisi son dakika haberleri sizlerle! Akın İpek biyografisi ve hakkında merak edilen tüm detaylar star.com.tr’de yer alıyor. Edinilen son bilgiye göre FETÖ'nün iş adamları ayağının bir numaralı ismifirari FETÖ’cü iş adamı Akın İpek’e İngiltere'nin başkenti Londra’da ev hapsi verildiği ve pasaportuna el konuldu

AA. muhabiri geçtiğimiz günlerde Akın İpek lüks evinden çıkarken görüntülemişti. Pensilvanya'daki FETÖ şarlatanı Gülen bir sohbetinde Akın İpek'in mizanda hesaba tutulmadan 'kırmızı pasaportla' geçeceğini söylemişti. 

KAHRAMANMARAŞLIDIR
Tam adıyla Hamdi Akın İpek 3 Mart 1963 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Aslen Kahramanmaraş'lıdır. Ankara TED Koleji'nden mezun olduktan sonra Ekonomi eğitimi almak için İngiltere'ye gitti. Buradaki eğitiminden sonra Türkiye'ye döndü ve Hacettepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi aldı.