SABAH'ta yer alan habere göre, Ablaları uyurken cep telefonuna gelen mesajla kendisinin Instagram üzerinden biriyle flört ettiğini düşünen 3 kardeş, iddiaya göre abla ile plan yaparak buluşma noktasına çağırdıkları Veysi Ç.'yi bıçak ve muşta ile öldürdü.

Olay, Ümraniye Dudullu mahallesinde meydana geldi. 29 yaşındaki Fidan B. iddiaya göre Instagram'da sosyal medya takipçisi kazanabilmek için yeni bir hesap açtı ve gelen tüm takip isteklerini kabul etti.

İddiaya göre bu isteklerden biri de tekstilci Veysi Ç.'ye (31) aitti. İkilinin bu platformda başlayan görüşmesi bir süre sonra flörte döndü. Bir gün, Fidan B., cep telefonunu açık unutup evde uykuya daldı.

ÖLÜME RANDEVULAŞTI
O sırada peş peşe gelen mesajlardan şüphelenen erkek kardeşleri telefona bakınca yazışmaları gördü. Fidan B. adına mesaj yazan kardeşler, uzun süredir buluşma ayarlamaya çalışan Veysi Ç.'ye randevu verdi. İddiaya göre Fidan B. de sonradan bu plana ortak oldu. Kardeşlerine, "Bu adamla bir süre konuştuk. Beni rahatsız ediyor" dedi.

FECİ ŞEKİLDE KATLEDİLDİ
Ertesi gün buluşma noktasına giden Fidan B., Dudullu Meydanı'nda Veysi Ç.'nin gelmesini bekledi. Kardeşleri de ayrı bir noktada pusuya yattı. Taksi ile buluşma noktasına gelen Veysi Ç., genç kadını aradı.

Fidan B. de kardeşlerine bildirdi. Kardeşler Muhammed B. (22), Yunus B. (19) ve İbrahim B. (24), takside bekleyen Veysi Ç.'ye araçtan iner inmez bıçak ve muşta ile saldırdı.

Ağır yaralanan Veysi Ç. kaldırıldığı hastanede öldü. Emniyet güçleri, konuyla ilgili geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Üç kardeşin izine ulaşıldı. Abla-kardeşlerin evine baskın yapıldı.