Gönül Dağı dizisinin ilk sezonu TRT1 ekranında izleyiciyle buluşmuş ve oldukça ilgi görmüştür. Yaz tatilinin ardından ekip yeniden çekimlere başladı. Bir süredir devam eden çekimler Eskişehir'de gerçekleşiyor.

30 bölümlük Gönül Dağı dizisinin ilk sezonu yine muhteşem. Dizinin hayranları her bölümü takip etmekten büyük mutluluk duyuyor. Milyonlarca reyting alan ve çok iyi reyting alan dizi, TRT1'in en iyi projelerinden biri haline geldi.

Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunun başlangıç ​​tarihi 11 Eylül Cumartesi günü açıklandı. Saat 20:00'de yeniden izleyiciyle buluşacak olan dizi, her cumartesi akşamı yeni bölümüyle hayranlarını kendine çekecek.

Utku Ateş, Gönül Dağı dizisinin yeni sezonunda Serdar karakterine hayat vermeyecek. Genç oyuncu, önceki sezon sonunda diziden ayrılmıştı. Daha sonra Cam Tavanlar dizisinde rol alan Utku Ateş'in adı ikinci sezon kadrosuna dahil edilmedi. Bu oyuncu ileride bu hikayeye katılır mı bilmiyoruz ama isminin sezon başında kadroda yer almaması hayranlarını tedirgin etmişti. Serdar'ın aşkı Elif'in rolüne de yansıyor ve Zümre Meğreli hikayedeki rolünü oynamaya devam ediyor.

TANITIM FRAGMANI İLGİ ÇEKTMİŞTİ
Herkes tarafından sevilen ve duygulanan Gönül Dağı'nın yeni tanıtım videosu yayınlandı. Yeni tanıtım herkesin hoşuna giderken komik anlarda izleyenleri tebessüm ettirdi.

GÖNÜL DAĞI 31. BÖLÜM İZLE

Dizi yayına girdiği andan itibaren Gönül Dağı 31.son bölüm izle şeklinde araştırmalar dizi biter bitmez başladı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler arama motorlarında 'Gönül Dağı son bölüm tek parça izle'' şeklinde araştırma yapıyor. İşte Gönül Dağı son bölüm izle linki.

TRT 1'de 11 eylül günü yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 31. Bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.