Denizli’ de meydana gelen trafik kazasında şarampole devrilen otobüste çok sayıda kişi yaralanırken, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 20'ye yakın da yaralı var. 

Edinilen bilgilere göre, kaza Çardak ilçesinde meydana geldi. Osman Özden yönetimindeki 42 HA 856 plakalı otobüs sürücünün henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole devrildi. Otobüs yan yatarak durabildi. Kaza sonrası tam bir can pazarı yaşanırken bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil servis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler sevk edildi.

20 KİŞİ YARALI
Bölgeye gelen ekipler yaralıları kurtarma çalışması başlatırken, kendi imkanları ile çıkan yada ekipler tarafından çıkarılan yaralılar ambulanslarla Çardak ve çevre ilçelerdeki hastanelere taşınmaya başlandı. Yapılan ilk tespitlerde 20’ye yakın yaralı olduğu kaydedildi. 

İKİ KİŞİ ÖLDÜ
Kazada otobüs şoförü Osman Özden ve ismi henüz tespit edilemeyen bir yolcunun hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Devrilen otobüsün Konya’dan, Aydın Kuşadası'na yolcu taşıdığı kaydedildi. 

YOLCULAR UYUYORDU
Kazada otobüs içerisinde bulunan yolculardan Serhat Gökçen ise yaşadıkları korku dolu anları anlatarak, ''Bağrışları duyunca bir anda hepimiz uyandık. Sonrasından bir şeyden bilgimiz yok, Konya’dan geliyorduk. Biz kendimiz çıktık, arkadaşımın kız kardeşi vardı onu kurtarmaya çalışıyorduk. İtfaiye gelene kadar da bir şeyler yapmaya çalıştık. Otobüs doluydu, çok sayıda yolcu vardı'' dedi.