Çukur FİNAL tek parça full izle! Show Tv Çukur 131. bölüm son bölüm izle!

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur final bölümüyle ekrana geldi. Çukur dizisinin 131. bölümünde heyecan doruktaydı. Çukur'un son bölümünde; Yamaç Koçavalı'nın ölüp ölmediği merak edildi. Şahram ve Amca Cumali Koçavalı hayatta kalacaklar mı? İşte Çukur'un 131. bölüm full tek parça YouTube izle bilgileri....

Çukur 131. bölüm izle tek parça! Çukur son bölüm full izle! Çukur final izle! 

Çukur dizisinin merakla beklenen 131. bölümü 7 haziran 2021 tarihinde Show Tv ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 131. FİNAL BÖLÜMÜNDE NE OLACAK?

Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merakla beklenecek. Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur’un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık edecek. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar değişecek.

ÇUKUR 130. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yamaç ve Efsun’un düğünü sonrası mahalleye dönen Koçovalılar’ın, Çukur’u ele geçiren Şahram’la karşılaşması tansiyonu yükseltecek. Hazırlıksız yakalanan Koçovalılar yaralarını sararken Amca mahalleliye diz çöktürüp, Çukur’un kutsal değerlerine savaş açacak. Amca’nın Çukur’u yok etmeye karar verdiğini öğrenen Yamaç, mahallede kalanların zarar görmemesi için yeni bir plan yapacak. Şahram'ın zulmü altında ezilen mahalleliler Yamaç’ın herkesi şaşırtan mesajıyla mücadelenin devam ettiğini öğrenecek. Ancak Yamaç’ın oyununu çözen Şahram karşı saldırıya geçince Koçovalılar yine zor duruma düşecek. Çukur’da kalanların Amca’ya sürpriz saldırısı nefesleri keserken, aileyi ve Çukur’u korumak için başka şansı kalmadığını düşünen Yamaç’ın son hamlesi herkesi derinden etkileyecek.

ÇUKUR 131. BÖLÜM İZLE

Çukur dizisinin 7 Haziran Pazartesi günü yayınlanan 131. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

ÇUKUR DİZİSİ HİKAYESİ

Çukur dizisi, İstanbul'da yer alan Çukur ismindeki bir mahalleyi konu alıyor. İstanbul'un en belalı mahallelerinden olan Çukur'un tüm kontrolü ise, Koçova ailesindedir. Bu mahallede asla uyuşturucuya izin verilmez. Ama zaman içinde bir grup ortaya çıkarak mahallenin düzenini bozmaya çalışır. Yıllar sonra ailenin küçük oğlu kaçtığı mahalleye geri dönmeye karar verir. Onun mahalleye geri dönmesi ile birlikte yeni bir düzen başlayacaktır. Bu sırada Sena isminde bir kız ile tanışır ve ona aşık olur. Kısa süre içinde evlenir ve beraber çukurda yaşamaya başlarlar. Ama artık çukurda başka bir hayat yaşanacaktır. Yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı Çukur dizisinin senaryosu ise Gökhan Horzum tarafından yazılmaktadır.

ÇUKUR OYUNCULARI

Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sultan: Perihan Savaş
Cumali Amca: Müfit Kayacan
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Cumali: Necip Memili
Efsun: Damla Sönmez
Akın: Burak Dakak
Damla: Hare Sürel
Emmi: Kadir Çermik
Ayşe: İrem Altuğ
Saadet: Boncuk Yılmaz
Medet: Mustafa Kırantepe
Metin: Cem Uslu
Meke: Aytaç Uşun
Murtaza: Ferit Kaya
Nedim: İlkay Akdağlı
Feyyaz: Erdağ Yenel
Cennet: Aylin Engör
Seher: Begüm Akkaya
Yasmin: Gamze Doğanoğlu