Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan normalleşme adımları açıklandı. Erdoğan kademeli normalleşmeye geçecek olan Türkiye'de illeri kırmızı, turuncu, sarı ve mavi liste olmak üzere dört gruba ayırırken milyonlar halı sahalar ve yüzme havuzları hangi illerde açıldı, saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak gibi sorulara yanıt aramaya başladı. 

Spor tutkunlarını yakından ilgilendiren karara göre, halı sahaların ve yüzme havuzların hangi illerde saat kaça kadar açık kalacağı belli oldu. Halı sahalar ve yüzme havuzları düşük ve orta riskli illerde faaliyete başlayacak. Buna göre; halı sahalar ve yüzme havuzları hangi illerde açıldı? Halı sahaların ve yüzme havuzların hangi illerde saat kaça kadar açık? Detaylar haberimizde...

HALI SAHALAR VE YÜZME HAVUZLARI AÇILIYOR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği bilgilere göre; Halı saha, yüzme havuzu vb tesisler düşük ve orta riskli illerimizde sabah 9 ve akşam 19 arasında faaliyet gösterebilecek.

KIRMIZI-ÇOK YÜKSEK RİSK
TURUNCU-YÜKSEK RİSK
SARI-ORTA RİSK
MAVİ-DÜŞÜK RİSK

Burdur Kırmızı-Çok Yüksek Risk kategorisinde bulunduğundan dolayı halı saha, yüzme havuzu vb tesisler faaliyet gösteremiyecek.