Geçtiğimiz yıl yaşanan olayda boşandığı eşine misilleme yapmak isteyen Fatih Y., akılalmaz bir plan hazırlamıştı. Genç adam, eski eşi Semra Y.'nin kullandığı hattı kendi adına satın aldığı için GSM şirketinden yeni bir SIM kart başvurusunda bulundu.

Fatih Y., kartı alarak eşinin rehberiyle temasa geçti ve eşinin akrabalarına ve arkadaşlarına mesaj göndermek için Semra Y. gibi davranmaya başladı.

AKRABALARI DEŞİFRE ETTİ

Semra Y.'nin arkadaşları ve akrabaları aldıkları haberle şok olunca gerçek ortaya çıktı ve durumu genç kadına anlattı. Boşanma aşamasında cep telefonuna eşi tarafından el konulduğunu öğrenen Semra Y., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak Fatih Y. hakkında ceza davası açtı.

RENCİDE EDİP KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ

Genç kadın, ifadesinde kullandığı telefon hattının birkaç yıl önce Fatih Y. tarafından kapatıldığını söyledi. Boşanma aşamasında kendisine misilleme yapmak için SIM kartını çıkardı ve rehberini ele geçirdi.

Akrabaları ve arkadaşlarının kendisi adına aşağılayıcı ve aşağılayıcı mesajlar gönderdiğini söyleyerek eşinin cezalandırılmasını istedi. Şikayetin alınmasının ardından savcılık, misilleme yapan koca hakkında soruşturma başlattı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Fatih Y.'nin genç kadının kullandığı hattın kendisine ait olduğunu ve boşanmanın son iki ayında faturanın ödenmediği için kartı yenilemesi gerektiğini belirten ifadesi soruşturma kapsamında yer alıyor. WhatsApp grubuna mesaj attı ama hakaret etmediğini söyledi.

Genç adam ifadesinin devamında, eski eşinin adına mesajları attıktan sonra hattı işlevsiz hale getirdiğini söyledi. Fatih Y.hakkında 'Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Etmek' suçu kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Şüpheli koca ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

(Kaynak: Sabah)