Türkiye'de haftasonu için alınan sokağa çıkma yasağı sonrasında eleştirilerin hedefi olan Süleyman Soylu, twitter hesabından saat 22.00'da istifa ettiğini duyurdu. Süleyman Soylu 'yasak kararının yarattığı görüntülere ilişkin sorumluluğu' üstlendiğini belirttiği açıklaması sonrasında gündeme oturdu. 

BAŞKAN ERDOĞAN İSTİFAYI KABUL ETMEDİ Mİ?

Şimdi gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a döndü. Süleyman Soylu'nun istifasının kabul edilmediğine dair haberler dolaşıyor. 

SOYLU, BAŞKAN ERDOĞAN İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞECEK

Kulislerden gelen son dakika bilgilerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu'nun 'istifasını' kabul etmediğini söyleniyor. Alınan bilgiye göre Süleyman Soylu, Başkan Erdoğan ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kısıklı'daki evinde görüşecek. Görüşmeden sonra açıklama yapılması bekleniyor.

İSTİFA MEKTUBUNU YIRTTI

Kulisler'den gelen son bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istifa mektubunu görünce "Şimdi istifa edecek zaman değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan bu sözlerin ardından istifa mektubunu yırttı.

ANKARA'DAN İSTANBUL'A GELİYOR

Ankara'da bulunan Süleyman Soylu, istifasının kabul görmemesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze görüşmek üzere İstanbul'a gelmek üzere yola çıktı.