Tüm dünyanın gözü İspanya'da oynanacak olan kritik müsabakada. En büyük derbi olarak bilinen Barcelona Real Madrid maçı için geri sayım başladı. Ülkemizde de büyük tutkuyla takip edilen maç için nefesler tutuldu. Türkiye saati ile 17.15’te başlayacak olan dünya derbisini şifresiz şekilde izlemek isteyen kişilerin internet üzerinden yaptıkları en popüler aramalar şu şekilde: Barcelona Real Madrid canlı maç izle, Barcelona Real Madrid maç izle, Barca Real Madrid şifresiz izle, Barcelona maçı link, Real Madrid ücretsiz izle, El Clasico şifresiz, El Clasico izle, S Sport Plus canlı izle, Smart Spor maç linki, bedava maç izle, La Liga canlı maç izle.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇI CANLI YAYIN LİNKİ

Barcelona Real Madrid izle linki! İspanya La Liga'nın iki devi, Messi ve Ronaldo'suz ilk milli derbisini oynayacak. Maç naklen olarak D-Smart platformundaki önemli spor kanallarından Smart Spor HD'de yayınlanacak. Smart Spor'u izlemek için D-Smart abonesi olmanız veya İnternet üzerinden D-Smart GO platformuna çevrimiçi abonelik başlatmanız gerekir. Ayrıca maçı S Sport Plus üzerinden de izleyebilirsiniz.

BARCELONA REAL MADRİD CANLI TAKİP

Sadece La Liga'da değil tüm Avrupa'da bu haftanın maçı olarak kabul edilen Barcelona Real Madrid maçına artık sayılı saatler kaldı. Bu heyecanlı maçı ekran başında izleme şansı olmayanlar için İspanya Futbol Federasyonu'nun resmi online platformu ideal bir seçim olacaktır. Bu sayfada, oyunun başlangıcındaki tüm istatistikler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

BARCELONA KEYİFLER YERİNDE

Barcelona bu sezon La Liga'da çıktığı 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu sonuçlarla, 8. adımda bir eşleşmeyi kaçırdığını buldu. Atletico Madrid'e kaybettikten sonra ulusal rekabete giren Barcelona, ​​verilen aranın ardından toparlanma belirtileri gösterdi. Şampiyonlar Ligi'nde önce Valencia'yı ardından Dinamo Kiev'i geçtiler. Ulusal derbi öncesi Dembele'nin sakatlığı nedeniyle Barcelona'da Ronald Araujo, Pedri ve Martin Braithwaite ile oynayacağı maçı kaçırması bekleniyor.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

REAL MADRİD'DE YILDIZLAR YOK

Rakipleriyle karşılaştırıldığında Real Madrid'in lige girme performansı 6 maç sonunda 5 galibiyet ve 1 beraberlik ile etkileyici. Real Madrid son iki maçta 5 puan kaybederek birkaç adım geri çekildi.Maçta bazı eksiklikler olmasına rağmen yine de sonunda 17 puan aldı. Bu hafta son yıllarda şanssız olan Shakhtar Donetsk'i deplasmanda 5-0'lık çarpıcı bir skorla mağlup etti. Luka Jovic, Isco, Daniel Carvajal ve Gareth Bale gibi sakatlıklar Real Madrid'de sinir bozucu. Aynı zamanda Eden Hazard'ın sakatlığı nedeniyle takımdan ayrılacağı haberleri geliyor.

EL CLASICO'DA 247'NCİ MÜSABAKA

Dünyanın önde gelen oyunlarından biri olarak kabul edilen El Clasico, bugün 247. maçını oynayacak. Ebedi yarışın ilk yarışı 17 Şubat 1902'de yapıldı. Real Madrid son zamanlarda bu oyunda üstünlük sağladı. Barcelona, ​​El Clasico'da 4 maçta yenilmedi. Bu oyun Karim Benzema, Sergio Agüero, Luca Modric ve Memphis Depay gibi yıldız oyunculara odaklanacak.