5 Temmuz'daki parçalı ay tutulmasının 03.04 ila 05.55 saatleri arasında gerçekleşeceğini belirten Kassandra, Afrika’nın büyük bölümü, Avrupa’nın batısı, Antarktika, Kuzey ve Güney Amerika ile Atlantik Okyanusu’ndan gözlenebileceğini belirtti.

Bu hafta özellikle yılanların topraktan adeta fışkıracağını belirten Kassandra "Herkesin çok dikkatli olması gereken bir döneme giriyoruz. Gökyüzü bu konuda gerekli tedbirleri almamızı söylüyor. Yerkabuğu kaynıyor. Bu durum kış uykusunda olan yılanların bile erken uyanarak kendilerini yeryüzüne atmalarına neden olacak. Herkes dikkatli olmalı" dedi.

KENELERE DE DİKKAT ÇEKTİ

Yeni başlangıç ve bitişlerin olduğu bir haftaya merhaba diyeceğiz diyen ünlü astrolog Kassandra, "Gökyüzü bana kötü haberlerin daha çok olacağını gösteriyor. Bu haftadan itibaren özelikle yeşillik alanda oturanlar ya da o tür yerlere gezmeye, pikniğe gidenler tedbiri elden bırakmamalı. Yıldızlar sadece yılanları işaret etmiyor. Kene, örümcek gibi böcek çeşitleri de kabusumuz olabilir. Bunlar için tedbiri elden bırakmamalıyız. Sağlıklı bu yaz bu tür hayvanlar kabusumuz olmasın" dedi.

Yer kabuğunda hareketlilik de olacağını söyleyen Kassandra, "Yıldızlar bana deprem haberi de verdi. Güneydoğu Asya ve Okyanusya'da şiddetli bir deprem bekliyorum. İlla tahmin yapın derseniz en az 5 şiddetinin üzerinde olacağını öngürüyorum. Ülkemizde de depremler olacaktır. Ama yıkıcı deprem beklemiyorum. En azından Temmuz ayı içersinde. Şiddetli yağışlar ülkemizi etkilemeye devam edecek. Sel baskınları, şiddetli rüzgar, hatta yıldırım düşmesi kabusumuz olabilir. Bir kaç hafta sonra kara bulutlar dağılacak" dedi.

"Hafta sonu Oğlak burcu rahat bir nefes alacak" diyen Kassandra "5 Temmuz ve sonrası Oğlak burcu para sorunlarını geride bırakacak. Alacağı iş teklifleri ya da yeni başlayacağı işyerinde adından kısa sürede bahsettirecektir. Dedikoduların sizi yıpratmasına izin vermeyin" dedi.