TRT 1'in Cumartesi akşamlarının rakipsiz dizisi Gönül Dağı 18. Bölüm yayınlandı! Ekrana geldiği günden bu yana gönüllerde taht kuran ve haftalardır tüm kulvarlarda birinci olarak izlenme rekoru kıran Gönül Dağı, 18. bölümü reytinglerde yine her zamanki gibi coştu.

Bilindiği üzere Taner ve Dilek’in ayrılık dönemi artık geride kaldı. Aşıklar şimdi ise kendi gelecekleri hakkında karar vermek durumunda olduğu gözler önüne serilmişti.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM TRT 1 İLE TEK PARÇA TAMAMI İZLE!

Gönül Dağı 18. bölümü tek parça ve kesintisiz olarak izlemek isteyenler için TRT Arşiv'in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmaktadır.

GÖNÜL DAĞI 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fenomen dizi Gönül Dağı 18.bölümü yayınlandı. Gönül Dağı son bölümünde Taner ve amcaoğulları, kasabaya elektrik santralini kurmuşlardır. Gedelli’nin belediye oluşunun 66. yılına özel bir kutlamayla açılışı yapılacaktır.

Bu özel gecenin organizasyon işi de yine amcaoğullarına düşer. Açılış için Selami’den konser vermesini isterler, fakat Selami aşırı yemekten rahatsızlanınca sahneye sürpriz birini çıkarmaya karar verirler. Asuman, özel bir kostüm ve Aşık Hüma-i mahlasıyla sahneye çıkacaktır.