TFF Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşıyor. Fenerbahçe bu maçı kazanarak Şampiyonlar Ligi şansını sürdürme peşinde. Düşme potasının hemen üstünde bulunan Gençlerbirliği ise rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Detaylar ve maçın canlı skor takibi Kanal Maraş'ta...

Ligde oynadığı son 2 maçta sırasıyla Yeni Malatyaspor ve Göztepe'yi mağlup eden sarı-lacivertliler, haftaya 49 puanla 6. sırada girdi. Kanarya deplasmanda kazanarak Şampiyonlar Ligi şansını sürdürmek istiyor. Gençlerbirliği ise düşme potasının hemen üzerinde. Başkent ekibi Fenerbahçe'yi yenerek yeni çıkış peşinde.

Eryaman Stadı'nda saat 18.30'da başlayan karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetiyor ve mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanıyor.

Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasnabda karşılaştığı Gençlerbirliği ile 1-1 berabe kaldı.

Gençlerbirliği: 1 - 1 :Fenerbahçe (MAÇ SONUCU)

81' GOOLL!!! Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun golüyle maçta eşitliği sağlıyor! Tolgay Arslan'ın pasıyla topla buluşan Emre Belözoğlu ceza yayı içinden sol ayağının dışıyla çok sert vuruyor ve topu kaleci Ertaç Özbir'in solundan ağlarla buluşturuyor.

60' GOOLL!!! Gençlerbirliği, Yasin Pehlivan'ın golüyle maçta öne geçiyor! Erdem Özgenç'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Bogdan Stancu altıpas içinde yaptığı vuruşla topu filelerle buluşturuyor.

Stat: Eryaman
Hakem: Alper Ulusoy
Saat: 18.30
Yayın: beIN SPORTS HD1

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Halil İbrahim, Berat, Fabricio, Stancu, Zargo, Sefa, Candeias, Erdem, Soner, Flavio.

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Jailson, Falette, Hasan Ali, Tolgay, Gustavo, Deniz, Ferdi, Ozan, Vedat