Galatasaray - Hajdul Split maçı canlı izle! Galatasaray, Hırvatistan ekibi Hajduk Split'i Türk Telekom Stadyumunda 21.00'de ağırlayacak. Hedef Turu geçip Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak.

UEFA Avrupa Ligi, 2. Ön Eleme Turu'nda Azerbaycan ekibi Neftçi'yi 3-1 yenen Aslan, Makedonya temsilcilsi Renova'yı 1-0'la eleyen Hajduk Split'i ağırlıyor. İngiliz hakem Crag Pawson'un yöneteceği mücadele saat 21.00'de başlayacak. Başakşehir maçında sakatlanan Saracchi karşılaşmada forma giyemeyecek. G. Saray maçı kazanıp hem Avrupa'da yoluna devfam etmek hem de ezeli rakibi Fenerbahçe derbisine moralli çıkmak istiyor. 

Nefesleri kesecek mücadeleyi şifresiz ve naklen izlemek futbolseverler tarafından araştırılmaya başladı. Maçı canlı ve şifresiz olarak seyretmek isteyenlerin araştırdığı bu soruya ayrıntılı cevabı bu başlık altından bulabilirsiniz. İşte Fatih Terim'in muhtemel 11'i ve diğer tüm detaylar!

MAÇ NASIL İZLENİR?
TARİH: 24.09.2020

SAAT: 20:00

HAKEM: Türk Telekom Spor Kompleksi Ali Sami Yen Stadyumu

YAYIN KANALI: Smart Spor

Karşılaşmada İngiliz hakem Craig Pawson düdük çalacak. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Pawson'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Lee Betts ve Ian Hussin gerçekleştirecek. İngiliz Robert Jones ise mücadelede dördüncü hakem olarak görev alacak.