Süper Lig'de çıktığı son 7 maçı kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştıran Galatasaray, 27. hafta maçında ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Erzurumspor'u konuk edecek. Lider Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek.

Kritik Mücadele de Galatasaray ile Erzurumspor Maçı 27 Şubat Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak olan maçı hakemi Mete Kalkavan yönetecek.

Karşılama Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, fire vermeden yoluna devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Dadaşlar ise Türk Telekom'da güçlü rakibine çelme takmanın peşinde olacak.

Süper Lig'in geride kalan 26 haftalık bölümünde 25 maç oynayan Galatasaray, 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım, topladığı 54 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise ligde çıktığı 25 maçın 6'sını kazanırken, 7'sinde berabere kaldı, 12'sini de kaybetti. Mavi-beyazlı ekip, 26. haftayı 25 puanla 17. sırada bitirdi.

Galatasaray'da 3 futbolcu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Marcelo Saracchi ve Emre Taşdemir ile Çaykur Rizespor'dan ayrılış süreciyle ilgili 3 maç ceza verilen Oğulcan Çağlayan karşılaşmada görev yapamayacak. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı geçen Sofiane Feghouli ise kadrodaki yerini alabilecek.

Erzurum'da kaleci Szumski ile orta saha oyuncusu Boumal bu maçta cezaları nedeniyle yoklar. Konuk ekipte Obertan, Oltan ve El Kabir'in sakatlıkları bulunuyor.

Muhtemel 11'ler
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer, Etebo, Gedson, Arda, Emre Kılınç, Onyekuru, Mohamed

Erzurumspor: Göktuğ, Schwechlen, Da Costa, Teikeu, Murat Uçar, Omolo, Novikovas, Rashani, Cenk, Aatif, Gomes