Galatasaray Lazio maçı canlı izleme yolları futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren bu maçı iki takımda kazanmak istiyor. 

Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray, İstanbul'da ilk maçına çıkıyor. Lazio ile grubun ilk maçında saat 19:45'de karşılaşacak olan Cimbom'da tek hedef galibiyet. Galatasaray bu maçı kazanıp gruba puanla başlamak istiyor. Peki Galatasaray Lazio maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Galatasaray Lazio maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?

GALATASARAY LAZİO CANLI İZLE TIKLA

Galatasaray Lazio maçı canlı izleyin. UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, evinde Lazio ile karşılaşıyor.

Taraftarlar bu maçı canlı izlemek için şifresiz bedava maç yayın, EXXEN seyret, Galatasaray Lazio maçı hangi kanalda gibi arayışlarda. İşte EXXEN Galatasaray Lazio maçı izlemek için detaylar…

Exxen'den Galatasaray Lazio maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde! İtalyan temsilcisi LAzio, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Galatasaray'a konuk oluyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar ise, Galatasaray - Lazio maçı hangi kanalda, şifresiz bedava EXXEN yayın seyret ve maç linki gibi aramalarını sürdürüyor. Liderlik için de çok kritik olan bu maçta Türk ve İtalyan devleri kozlarını paylaşacak. İşte Galatasaray - Lazio maçı Exxen'den canlı izlemek için tüm detaylar…

Galatasaray - Lazio maçı hangi kanaldan canlı izlenecek?
UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece oynanacak Galatasaray - Lazio maçının canlı anlatımı ve canlı skoruna haberimizden ulaşabilirsiniz. Öte yandan karşılaşmada EXXEN'den canlı izlenecek. Karşılaşmayı şifresiz seyredebilmek için abone olmanız gerekmektedir.

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 1'nci maçında Galatasaray ile Lazio arasında oynanacak mücadelenin ilk 11'leri belli oldu.

Ali Semi Yen Arena'da TSİ 19.45'de başlayacak müsabakayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

İki takımın ilk 11'leri şu şekilde:

GALATASARAY: Muslera, Aanholt, Marcao, Nelson, Yedlin, Berkan, Taylan, Emre, Cicaldau, Morutan, Halil Dervişoğlu

LAZİO: Thomas Strakosha, Marchi, Quissa, Acerbi, Leiva, Alcon, Correa, Lulic, Savic, Cald, Immobile