Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapmak isteyen iki takım hazırlık mücadelesinden iyi bir sonuçla ayrılmak istiyor. Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren takımlar son durumu görmek için hazırlık mücadelelerine çıkıyor.

Önümüzdeki sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor ile Fenerbahçe The Land Of Legends kupasında karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’in dört iddialı ekibi Fenerbahçe, Beşiktaş, Antalyaspor ve Sivasspor’u The Land Of Legend Cup’ta bir araya geldi. Turnuvanın finalinde bu akşam, Antalya’yı 4-0 mağlup eden Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı 1-0’la geçen Sivasspor kozlarını paylaşacak. 

Zorlu Mücadele de Fenerbahçe ile Sivasspor Maçı 5 Eylül Cumartesi günü saat 21:00'de başlayacak.

Karşılama Ülker Stadı'nda oynanacak ve D-Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Erol Bulut, Milli takımlara giden oyuncularından yoksun olacak. Ancak yeni transfer Mauricio Lemos’un ilk kez kadroya girme ihtimali yüksek. Takıma en son katılan isim olan Enner Valencia’nın da kadroya girme şansı az da olsa var. Sarı-Lacivertliler, şampiyon olarak lige moralli başlamak istiyor.

Sivasspor geçen sezonun flaş takımıydı. Salgın öncesine kadar şampiyonluk yarışı kovalayan Yiğido, Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş gibi iki önemli yıldızını kaybetti. Ancak Kırmızı-Beyazlılar Felix ve Gradel gibi yıldızlarla kadrosunu güçlendirdi. Rıza Çalımbay’ın ekibi, The Land Of Legend Cup’ta şampiyon olarak bu sezon da iddialı olacağını göstermenin peşinde.

Turnuvanın üçüncülük maçında ise Beşiktaş ile Fraport-TAV Antalyaspor Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Mücadele 3-0 ev sahibinin galibiyetiyle tamamlandı.

Fenerbahçe, yarı final maçında karşılaştığı Fraport-TAV Antalyaspor’u Mame Thiam (3) ve Caner Erkin’in golleriyle 4-0 mağlup etmişti. Sivasspor ise Beşiktaş'ı Mustapha Yatabare'nin 90+1'de attığı golle avlamıştı.

Fenerbahçe - Sivasspor Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe: Harun, Gökhan, Serdar, Lemos (Sadık), Caner, Jailson, Gustavo, Sinan, Deniz, Thiam, Frey

Sivasspor: Samassa, Goiano, Barış, Camara, Ziya, Hakan, Claudemir, Fleix, Gradel, Ninga, Yatabare