Fenerbahçe, Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 30. haftasında Göztepe ile karşılaşacak. 4 Temmuz Cumartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 21.00'da başlayacak. Maçı Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka.

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe sahasında ligin güçlü ekiplerinden Göztepe'yi konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor'u son saniyelerde bulduğu gollerle mağlup eden Fenerbahçe, 30. hafta maçında Göztepe ile karşılaşacak.

Kritik Mücadele de Fenerbahçe ile Göztepe Maçı 4 Temmuz Cumartesi günü saat 21:00'de başlayacak olan maçı hakemi Bahattin Şimşek yönetecek.

Karşılama Ülker Stadyumu’nda oynanacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yayın açılması 15-45 Sn. bulabilir ve Eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz. 

Avrupa hedefini sürdüren Kanarya, rakibini eli boş gönderip, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Fenerbahçe'yi deplasmanda son olarak 1999-2000 sezonunda 3-2 yenen Göztepe ekip, son 4 maçta 1 beraberlik, 3 yenilgi aldı.

Süper Lig'e 14 yılın ardından döndükten sonra sarı-lacivertlilere İzmir'de hiç geçit vermeyen Göz-Göz, Kadıöy'de kazanıp deplasmanda zincir kırmayı hedefliyor. 

Son 3 maçtan 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe 46 puanla 6. sırada yer alıyor. Son 3 lig maçında sadece 1 puan alabilen İzmir temsilcisi ise 30. haftaya 38 puanla 8. sırada girdi.

Fenerbahçe, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde, Tolga Ciğerci ile Mehmet Ekici sakatlıkları dolayısıyla Göztepe karşısında forma giyemeyecek. Bu iki oyuncunun yanı sıra sarı kart cezalısı Garry Rodrigues de takımdaki yerini alamayacak.

Salgın sonrası çıktığı 3 karşılaşmada galibiyet alamayan, bu süreçte Trabzonspor’a 3-1, Yeni Malatyaspor’a 2-1 yenilen, Alanyaspor’la 3-3 berabere kalan Göztepe, Kadıköy’de bu kabusa son vermek istiyor. İzmir temsilcisinde tedavileri süren Cameron Jerome, Deniz Kadah ve Hüseyin Bulut ile son antrenmanda sakatlanan Halil Akbunar maç kadrosuna yer almayacak.

Fenerbahçe Göztepe Muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Deniz, Zajc, Ferdi, Vedat Muriç

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Alpaslan, Berkan, Borges, Soner, Mossoro, Tripic, Serdar, Wilczek

Fenerbahçe ile Göztepe, yarın yapacakları maçla Süper Lig'de 52. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 51 maçtan 23'ünü Takımımız, 8'ini Göztepe kazandı, 20 müsabaka da berabere sonuçlandı. Fenerbahçenin 77 golüne, Göztepe 35 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında İzmir'de oynanan karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

İki ekip, ligde İstanbul'da 25. kez karşılaşacak. Geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe'nin galibiyetlerde 15-2 üstünlüğü bulunuyor. İstanbul'da 7 maç da berabere sonuçlanırken, Fenerbahçe 49, Göztepe ise 15 gol attı.