Fenerbahçe Çaykur Rizespor Maçı canlı Şifresiz İzle | Süper Lig'de sezonun kapanış haftasında Fenerbahçe, kendi evinde Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig'de 7. sırada bulunan ve sezonu hayal kırıklılığıyla kapatmaya hazırlanan Fenerbahçe son maçta düşme potasında yer alan Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Kritik Mücadele de Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor Maçı 25 Temmuz Cumartesi günü saat 21:00'de başlayacak olan maçı hakemi Halis Özkahya yönetecek.

Karşılama Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe sezonu galibiyet ile kapatmak istiyor.

Düşme korkusu devam eden Çaykur Rizespor ise kazanma peşinde. 

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmada galip gelemeyen sarı-lacivertliler, 50 puanla 7. sırada bulunuyor.  35 puanla 15. Sırada bulunan Karadeniz ekibi, sarı lacivertliler karşısında 1 puan aldığı takdirde ligde kalmayı garantiliyor.

İki ekip arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-1'lik skorla kazanmıştı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Mehmet Ekici, Tolgay Arslan ve Mevlüt Erdinç, maçta görev yapamayacak. Kart cezalıları Tolga Ciğerci, Vedat Muric, Deniz Türüç ve Jailson da Çaykur Rizespor karşısında takımını yalnız bırakacak.

Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan Abarhoun, Diomande ve Umar ile cezalı Samudio ve Vetrih mücadelede görev yapamayacak.

Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe: Altay, Dirar, Falette, Serdar, Hasan Ali, Rodrigues, Emre, Ozan, Ömer Faruk, Ferdi, Allahyar

Rizespor: Gökhan, Talbi, Fernandes, Moroziuk, Melnjak, Abdullah, Garmash, Oğuz Kağan, Tunay, Boldrin, Skoda