Süper Lig’in 20. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

FENERBAHÇE 1-1 ALANYASPOR (Maç sonucu)

GOOOLL! 51. Dak. Penaltı vuruşunda Max Kruse topu ağlara gönderdi.

GOOOLL! 29. Dak. Tekrarlanan penaltı vuruşunda Cisse bu kez topu ağlara gönderdi. Gol - Papiss Demba Cisse!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında evinde Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. İki ekipte bu maça büyük önem veriyor. Bu maçın canlı anlatımına ve tüm detaylarına kanalmaras.com farkıyla ulaşabilirsiniz.

Maçın canlı anlatımı ve tüm detaylar...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bu akşam saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

İbrahim Çağlar Uyarcan ve İbrahim Bozbey’in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın 4 hakemi ise Onur Özütoprak.  Serkan Tokat’ın VAR hakemi olarak görev alacağı maçta AVAR hakemi Kemal Yılmaz.

LİGDE 8'NCİ RANDEVU

Fenerbahçemiz ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. Alanya ekibinin Süper Lig'de yer aldığı 2016-2017 sezonundan bu yana oynanan 7 maçta Takımımız 4 galibiyet alırken; 2 maç Alanyaspor’un üstünlüğüyle geçildi. Bir müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Ekibimizin 14 golüne, Alanyaspor 8 golle yanıt verdi.

Öte yandan iki takım arasında İstanbul'da oynanan 3 maçtan ilki berabere sonuçlandı, iki karşılaşmada ise Fenerbahçemiz gol yemeden galip geldi.

Yayın açılması 15-45 Sn. bulabilir ve Eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz.

MUHTEMEL 11'LER:

Fenerbahçe: Altay, Isla, Jailson, Serdar Aziz, Dirar, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Garry Rodrigues, Max Kruse, Tolga Ciğerci, Vedat Muriç.

Alanyaspor: Marafona, Baiano, Caulker, Welinton, N'Sakala, Ceyhun Gülselam, Siopis, Efecan Karaca, Bakasetas, Junior Fernandes, Papiss Cisse.

Süper Lig'in 19. hafta maçında Fenerbahçe Alanyaspor maçı oynanacak. Fenerbahçe Alanyaspor maçı için taraftarlar izlemek için araştırmaya başladı. Peki Fenerbahçe Alanyaspor hangi kanalda? İşte Konyaspor Galatasaray maçı canlı izleme linki...

Fenerbahçe Alanyaspor canlı izle. Fenerbahçe Alanyaspor Bein Sports 1 izle. Fenerbahçe Alanyaspor Justin TV izle. Fenerbahçe Alanyaspor SelçukSports maç izle. Fenerbahçe Alanyasporcanlı maç izle. Şifresiz Fenerbahçe Alanyaspor maçı izle. Fenerbahçe Alanyaspor Netspor izle. Fenerbahçe Alanyaspor Taraftarium24 canlı maç izle. Fenerbahçe Alanyaspor satdium24 maç izle. Kesintisiz Fenerbahçe Alanyaspor maçı izle. Fenerbahçe Alanyaspor donmadan maç izle.

Şifresiz Fenerbahçe Alanyaspor maçını izle. Fenerbahçe Alanyaspor canlı maç izle. Fenerbahçe Alanyaspor şifresiz maç yayını. Fenerbahçe Alanyaspor maçını izle. Bedava Fenerbahçe Alanyaspor maç izle. Şifresiz Bein Sports Lig TV Fenerbahçe Alanyaspor maç izle. Fenerbahçe Alanyaspor maçı bedava izle. Fenerbahçe maçı bedava izle. Fenerbahçe Alanyaspor maçını izle bedava.

BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

FENERBAHÇE - ALANYASPOR MAÇI FULL HD İZLE