Avrupa Ligi'nde gecenin en önemli maçlarından Fenerbahçe - Olympiakos maçı canlı izleme yolları futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren bu maçı iki takımda kazanmak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe, İstanbul'da ikinci maçına çıkıyor. Olympiakos ile grubun ikinci maçında saat 19:45'de karşılaşacak olan KANARYA'da tek hedef galibiyet. Fenerbahçe bu maçı kazanıp grupta ilk galibiyetini almak istiyor. Peki Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Olympiakos maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?

FENERBAHÇE OLYMPIYAKOS MAÇI CANLI İZLE (TIKLAYIN)

Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı izleyin. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe, evinde Olympiakos ile karşılaşıyor.

Taraftarlar bu maçı canlı izlemek için şifresiz bedava maç yayın, EXXEN, CBC Sport seyret, Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda gibi arayışlarda. İşte EXXEN, CBC Sport Fenerbahçe Olympiakos maçı izlemek için detaylar…

EXXEN ve CBC Sport'tan Fenerbahçe Olympiakos maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde! Yunanistan temsilcisi Olympiakos Deplasmanda, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar ise, Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, şifresiz bedava EXXEN, CBC Sport yayın seyret ve maç linki gibi aramalarını sürdürüyor. Liderlik için de çok kritik olan bu maçta Türkiye ve Yunanistan devleri kozlarını paylaşacak. İşte Fenerbahçe Olympiakos maçı BC Sport ve Exxen'den canlı izlemek için tüm detaylar…

Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanaldan canlı izlenecek?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanacak Fenerbahçe Olympiakos maçının canlı anlatımı ve canlı skoruna haberimizden ulaşabilirsiniz. Öte yandan karşılaşmada EXXEN ve CBC Sport'tan canlı izlenecek. Karşılaşmayı şifresiz seyredebilmek için abone olmanız gerekmektedir.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 2'nci maçında Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak mücadelenin ilk 11'leri belli oldu.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda TSİ 19.45'de başlayacak müsabakayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek.

İki takımın ilk 11'leri şu şekilde:

FENERBAHÇE:
Altay Bayındır
Min-Jae Kim
Serdar Aziz
Attila Szalai
Mert Hakan Yandaş
Ferdi Kadıoğlu
Luiz Gustavo
Osayi-Samuel
Diego Rossi
Mesut Özil
Valencia

OLYMPIYAKOS:
Tomas Vaclík
Sokratis Papastathopoulos
Michal Karbownik
Oleg Reabciuk
Pape Abou Cissé
Andreas Bouchalakis
Yann Gerard M'Vila
Henry Onyekuru
Aguibou Camara
Mohamed Mady Camara
Youssef El-Arabi