Yabancı dizi severler, Fate: The Winx Saga dizisi izle, Fate: The Winx Saga 1.sezon ilk 6 bölüm full izle, Fate: The Winx Saga 6 bölüm Netflix izle, Fate: The Winx Saga 1.sezon özet, Fate: The Winx Saga 1.sezon 6 bölüm izle gibi ifadeleri aramaya başladı...

Oyuncu kadrosunda Abigail Cowen, Hannah van der Westhuysen, Precious Mustapha, Eliot Salt, Elisha Applebaum, Sadie Soverall, Freddie Thorp, Danny Griffin ve Theo Graham'ı barındıran barındıran Kader: Winx Efsanesi'nin ilk 6 bölümü burada...

FATE: THE WINX SAGA DİZİSİ KARAKTERLERİ

Bloom (Abigail Cowen), Stella (Hannah van der Westhuysen), Aisha (Precious Mustapha), Terra (Eliot Salt), Musa (Elisha Applebaum), Beatrix (Sadie Soverall), Riven (Freddie Thorp), Sky (Danny Griffin).

FATE: THE WINX SAGA NASIL İZLENİR?

Fate: The Winx Saga, Netflix platformunda izleyicilerle buluşuyor. Fate: The Winx Saga'yı izlemek için Netflix'e üye olmak gerekmektedir.

FATE: THE WINX SAGA'DA NELER OLUYOR:

Öteki Dünyayı keşfetmeye hazır mısınız? 22 Ocak 2021'de Alfea Koleji'nin kapılarında bizimle buluşun. Kader: Winx Saga, Öteki Dünya'da büyülü bir yatılı okul olan Alfea'ya giden beş perinin, büyülü güçlerinde ustalaşmayı öğrenmeleri gereken ergenlik çağındaki yolculuğunu anlatıyor. aşkta, rekabetlerde ve varlıklarını tehdit eden canavarlarda gezinmek. Korkunun bittiği yerde, yeni bir yolculuk başlar... ama ne pahasına? Güçlü peri Bloom ve sınıf arkadaşlarına bir dizi başka dünyaya ait sırları ortaya çıkarırken katılın.