EXXEN'in yeni dizisi Leyla ile Mecnun 11. bölüm ne zaman, Leyla ile Mecnun yeni bölüm izle izleyiciler tarafından şimdiden merak ediliyor. Leyla ile Mecnun dizisi konusu, Leyla ile Mecnun yeni bölüm izle, Leyla ile Mecnun son bölüm izle, Leyla ile Mecnun EXXEN canlı izle, Leyla ile Mecnun 11. bölüm tek parça full, Leyla ile Mecnun oyuncuları kimdir? detayları haberimizde yer alıyor.

Bir dönem TRT 1 ekranlarında fırtınalar estiren Leyla ile Mecnun dizisi yeniden ekranlara dönüyor. Yayınlandığı günlerde milyonları ekran başına diken Leyla ile Mecnun dizisinin tüm detayları belli oldu.

SENARİST DE YÖNETMEN DE AYNI

Senaristliğini Burak Aksak'ın yaptığı dizinin yönetmeni de değişmedi. 2011 yılından itibaren 'Leyla ile Mecnun'un yönetmenliğini yapan Onur Ünlü'nün, yeniden başlayacak dizide aynı görevi üstleneceği duyurudu.

Dizi başlar, başladığı andan itibaren internet üzerinde yoğun olarak ''Leyla ile Mecnun 11. bölüm full izle, Leyla ile Mecnun Exxen izle'' şeklinde araştırmalar başladı.

Leyla ile Mecnun yeni sezon 11.bölüm ne zaman yayınlanacak?
İlk yeni sezonu 10 bölümden oluşuyordu. Dizi Exxen’den 2.sezon onayı almasınına ardından çekimlere başlamıştı. 11.bölümün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili yayıncı Exxen’den henüz açıklama gelmedi. Ancak Exxen’de dizinin sayfasında yer alan her Cuma yeni bölümüyle ibaresinin yer almadığını görüyoruz. Dizinin yeni bölümlerinin kısa bir ara verebileceği düşünülüyor. Exxen’den konu ile ilgili açıklama gelmesi halinde sayfamızı güncelleyeceğiz bizi takipte kalın.

Leyla ile Mecnun her cuma saat 00:00'da EXXEN platformunda sizlerle buluşuyor.

EXXEN platformunda 31 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin 11. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Diziyi EXXEN'e üye olarak kaliteli HD izleyebilirsiniz (TIKLA)

İyi seyirler dileriz...