Youtube’da yayınladığı videolarla fenomen olan Hasan Can Kaya, Ocak ayında önemli bir anlaşmaya imza atmış ve Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformuna geçmişti.

Kaya’nın YouTube'da milyonlarca izlenen videolarını kaldırması da şaşkınlık yaşatmıştı. Videolarını Exxen platformuna taşıyan Kaya, burada da yine patlama yaparak hem Acun Ilıcalı'yı hemde izleyenler tarafından ilgi gördü.

Hasan Can Kaya’nın EXXEN’de yayınlanan “Konuşanlar” programının tüm bölümleri toplamda 40 milyonun üzerinde izlenme ile rekor kırdı.

Ocak ayında YouTube’dan Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital platform EXXEN’e transfer olan Hasan Can Kaya, Türkiye’deki tüm dijital platformlar arasında en çok izlenme sayısına ulaştı.

KONUŞANLAR 30. BÖLÜM İZLEME EKRANI

Hasan Can Kaya'nın farklı tarz sunumuyla ekrana gelen yeni bölümde konuşmacılar arasında kahkaha tufanları havada uçuştu. 'Konuşanlar'ın 30. bölümünde Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven konuk olurken, itiraf ile Hasan Can Kaya'nın esprileri birleşince mizah doruğa ulaştı. Konuşanlar'ı keyigfle izlemek için sizlerde Exxen'e de üye olabilirsiniz; Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV'den istediğiniz zaman, istediğiniz yerde, telefon, tablet, bilgisayarınızda izleyebilirsiniz.