ATV'nin Salı günü reytinglere ambargo koyan dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 193. bölümü yayınlandı.

İzlenme rekorlarını altüst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. Bölüm tamamı tek parça olarak bu adreste...

ATV'nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. bölümü full izlenebilir şekilde yayınlanmaya başladı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193. bölümünü kesintisiz tek parça olarak ATV'nin internet sitesinden HD Olarak izleyebilirsiniz.

EDHO 193. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Hızır Çakırbeyli, eski arkadaşı Tipi'nin ölümü nedeniyle tüm aileyi korumuştur. Arkadaşlarının desteğiyle düşmanla savaşmaya hazırlanan Hızır Çakırbeyli, kardeşi İlyas yüzünden de güç kaybetti. Çakırbeyli, kızı Façalılar'dan alan bir akrabadır ve Alpaslan, Pınar'ın gerginliği nedeniyle ayağa kalktı. Ilyas Çakırbeyli, Pınar'ın yanına geldiğinde evliliği tehlikedeydi. Uçuş nedeniyle otele götürülen Pınar, Omür, Pınar'ın küpelerini kaptı. Olaya katılan Haşmet Façalı, faturayı İlyas Çakırbeyli ve ailesine kesti. Eski düşmanı Yaman Korkmaz, Façalılar ile düşmanın gergin ilişkisini anlamakta güçlük çeken Hızır Çakırbeyli'ye yardım etmeye hevesliydi. Güçlüleri desteklediğini her zaman söyleyen Yaman Korkmaz, bu kez HızırÇakırbeyli'yi seçti. İzak'ın yeşil ışık yakmasına izin verilen Hızır Çakırbeyli, Yaman Korkmaz ve Yavuz Sincanlı'nın tavsiyesi üzerine katıldığı savaşı kazanmak için buluştu. Alpaslan sağlığına kavuştu ve düşmanlarına korku aşılamaya başladı.