Emanet 201. bölüm izle. Kanal 7 kanalı Emanet dizisinin 201. bölümü 14 Haziran 2021 Pazartesi günü yayınlandı. Emanet dizisinin 201. bölümünü tek seferde izleyebileceğiniz link burada.

Emanet'in 201. Bölümü 14 Haziran Pazartesi günü Kanal 7'de yayınlandı. 

EMANET DİZİSİNİN KONUSU

Seher, yaşlı babasıyla yaşayan mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Seher'in huzurlu hayatı, Kırımlı ailesinin gelini olan ablasının ölümüyle sarsıldı. Artık ne pahasına olursa olsun koruması gereken bir güveni vardır; 5 yaşındaki yeğeni Yusuf... Seher’in işi kolay değildir. Sıkı kuralları ve acımasızlığıyla tanınan bir işadamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf'un amcası olduğu için yeğenini kimseye vermeye niyeti yoktur. Sadece masumiyetinden ve sabrından güç alan Seher, güçlü Yaman Kırmızılı'ya karşı acımasızca savaştı. Bu macera, Kırıklı konağında uzun süredir saklı kalan sırları ortaya çıkarsa da Seher ve Yaman'ın kalplerinde bambaşka bir güven oluşmaya başlayacaktır.

EMANET 201. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Emanet dizisinin 14 Haziran 2021 Pazartesi günü yayınlanan 201. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

EMANET DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç

Yardımcı Yönetmen: Umut Keten

Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,

Senaryo: Başak Yazı Odası

Yapım: Karamel Yapım

Müzik: Minör

Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak

Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez