Elbistan İlçesinde sular durulmuyor. Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün son Meclis toplantısında Komisyon Raporunda ortaya çıkan usulsüzlük ve yolsuzluk yapıldığı iddiaları gündemden düşmüyor.

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Traş’ın son günlerde gündemde yer alan Belediyedeki yolsuzluk iddialarına çok sinirlendiği ve Belediyedeki bazı Müdürler hakkında ''cuma akşamına kadar size müsaade belediyeyi terk edin'' dediği öne sürülürken, Belediye Başkanı Gürbüz’ün buna karşı çıktığı ve Ahmet Traş’ı İl Başkanlığına şikayet ettiği iddia edildi.

KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKTI

Bu gelişmelerden oldukça rahatsız olan Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Traş’ın kendi sosyal medya hesabından daha önce İl Başkanı İken kongre gecesi görevinden alınan Av.Ahmet özdemir’in okuduğu şiiri paylaşması kafalarda soru işareti bıraktı. Bir çok yorum yazılan paylaşımda Ahmet Traş'a büyük destek verildiği görüldü.

Şu saatlerde Elbistan İlçe Yönetimi ile toplantıda olduğu öğrenilen İlçe Başkanı Traş’ın, Elbistan belediyesinde adı yolsuzluk olayına karışan bazı Müdürlerin görevden el çektirilmemesi karşısında yönetimle birlikte istifa konusunu düşündüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Traş'ın gündem ile ilgili nasıl bir açıklama yapacağı kamuoyunda merakla bekleniyor.