Kahramanmaraş’ta 1996'dan bu yana hizmet vermeye devam eden ZEYTUR Turizm başarısına bir yenisini daha ekledi.

 

 

THY Anadolujet tarafından "yılın en iyi satış performansı" sergileyen acentesi olarak seçilen ve birincilik ödülüne layık görülen ZEYTUR Turizm'in sahibi Aydın Yıkan, ödülü THY Kahramanmaraş Müdürü Gürel Tümer’ den aldı. ZEYTUR Turizm olarak alınan ödül sonrası gazetecilere bir açıklama yapan Aydın Yıkan, şunları söyledi:

 

 

"Bu ödülü almamızda en büyük pay sahibi Halkımızın bize büyük destek vermesi ve çalışanlarımızın müşterilerimize karşı gösterdiği yakın ilgi ve alakadır. Ben öncelikle Kahramanmaraş halkına bize karşı göstermiş oldukları büyük teveccühten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Yine aynı zamanda müşterilerimizin memnun olmasını sağlayan çalışanlarıma da çok teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu başarımız yeni İstanbul seferleri ile daha ileriye gidecek. Bizler acente olarak müşterilerimizi nasıl iyi memnun ederiz. Onun çalışmasını yapıyoruz. Sürekli kendimizi yenileyerek ve müşterilerimizin menfaatlerini ön planda tutarak çalışmalar yapıyoruz”

 

 

“ZEYTUR Turizm; 1996 yılında kurulan 02378 no’lu TÜRSAB belgesine sahip A Grubu Seyahat acentesidir. Kaliteli hizmet ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla, kuruluşundan bu yana bölgemizde turizmin öncüleri arasında yer alarak başarısını kanıtlamıştır. Amacımız; Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak bir yandan müşteri memnuniyetini sağlarken, bir yandan da yenilikçi ve girişimci yaklaşımımız ile bölge turizmi ve ekonomisinin gelişmesine katkı sağlamaktır. ZEYTUR, Kahramanmaraş’ın ilk IATA Acentesi olmanın verdiği profesyonelliğiyle yaz ve kış tatil sezonlarında; yurtiçi ve yurtdışı turları otel rezervasyonları ve turları, kültür turları, okul gezileri, yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri, vize işlemleri ve münferit ıs gezileri paketlerine kadar bir çok kurum ve kuruluşlara hizmet vermektedir."

 

 

ZEYTUR Turizm’ e ödülünü takdim eden THY Kahramanmaraş Müdürü Gürel Tümer ise,"ZEYTUR Turizm büyük başarılara imza atan firmadır. Yıl boyu en iyi satış performansı sergileyen Acente olarak THY Anadolujet tarafından birincilik ödülüne layık görülmüştür. Bu başarılarının artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Bu başarıda çalışanlarında büyük katkısı olmuştur. Ben çalışan personellere de teşekkür ediyorum. THY Kahramanmaraş Müdürü olarak Aydın Bey’e teşekkür ediyorum ve ödülünü takdim ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, diyorum" dedi.