Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında İzmir’de yaşayan vatandaşlar "TOKİ İzmir’de kura sonuçları açıklandı mı? diye merak ediyor. İzmir TOKİ kura sonuçları listesi ve sorgulama sayfası sizlerle... 

İZMİR TOKİ KURA SONUÇLARI 2020 KAZANANLAR LİSTESİ! 
İzmir kura sonuçları 2020 kazananlar listesini link üzerinde ulaşabileceksiniz. TOKİ İzmir isim isim tam listeye TOKİ'nin sorgulama sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

İZMİR  TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NASIL YAPILIYOR?

TOKİ'nin resmi bildirgesindeki bilgilere göre "Hak Sahibi Belirleme Kurası" noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileri denetiminde ilan edilecek tarihte yapılacaktır.

Kura çekiminden sonra hak sahibi olamayanlar yatırdıkları ücretleri iki iş gününden sonra Halk Bankası şubelerinden alabilecek.

TAKSİT ARTIŞLARI NASIL HESAPLANACAK? 
Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olanına göre artırılmaktadır. İlk dönemsel artış, satış duyurularında İdare tarafından ilan edilmektedir.

ALINAN KONUTTA OTURULMADIĞI TAKDİRDE NE OLUR? 
Alıcının kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tespit edilmesi halinde sözleşmeleri feshedilmektedir.