Devlet Personel Başkanlığı, kamu kurum ve kuruluşların kadroları hakkında sitesinde bir duyuru paylaştı. E- uygulama üzerinden 19 Şubat mesai bitimine kadar giriş yapmayan veya eksik girişlerini tamamlamayan kurumların kadro işlemlerinin gerçekleşmeyecek.

Devlet personel başkanlığının yayınladığı yazıda; 09/01/2019 tarihi itibariyle kamu kurum ve kuruluşların kadro ve pozisyonları 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ekine eklenmiştir. Bu bağlamda kurumlarca Kararnamenin yayımından itibaren 1 aylık süre içerisinde Başkanlığımız e-uygulama sistemi üzerinde kadro ve pozisyonların dağılımının yapılması ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin amir hükümleri uyarınca gerekmekte olup,  bazı kurumların giriş yapmadığı tespit edilmiştir.

SORUNUN MAİLLE BİLDİRİLMESİ GEREKİYOR:

Kadro/pozisyon ihdas, değişiklik, açıktan ve naklen atama işlemleri gibi tüm kadro işlemlerinin bu sisteme dayalı olarak gerçekleştirildiği kurumlarımızın malumlarıdır. E-uygulama modülüne ilişkin bir problemle karşılaşılması halinde durumun mail ile ([email protected]) iletilmesi halinde personelimizce derhal müdahale edilerek yardımcı olunmaktadır.

SON GÜN 19 ŞUBAT:

Bu çerçevede 19/02/2019 tarihi mesai bitimine kadar giriş yapmayan veya eksik girişlerini tamamlamayan kurumların, kadro/pozisyon ihdas, değişiklik, açıktan ve naklen atama işlemleri gibi kadro işlemlerinin gerçekleştirilmesi mümkün olamayacaktır. Konunun bu çerçevede değerlendirilerek giriş işlemlerinin belirtilen tarihe kadar tamamlanması konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda gereği arz ve rica olunur.