Özel okul teşvik başvurusu sonuçları bugün açıklandı. Aynı gün içerisinde tercihler de yapılmaya başlanacak. Sonucu haberimizden sorgulayabilirsiniz

SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZEL OKUL TEŞVİK DESTEĞİ BAŞVURU VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ

07 Eylül 2018      - Tercih İşlemi Yapabilecek Öğrencilerin İlanı
07 -14 Eylül 2018  - Öğrencilerin Tercih İşlemleri
17 Eylül 2018      - Yerleştirme Sonuçlarının İlanı
17-21              - Eylül 2018 Nakil ve Kesin Kayıt İşlemleri
24 Eylül 2018      - Ek Yerleştirme Sonuçlarının İlanı
24-28 Eylül 2018   - Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri
 
EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Eğitim ve öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin eğitim ve öğretim destek bedeli %35’i Kasım, %35’i Şubat ve %30’u Haziran ayına olmak üzere öğrenim gördükleri okullarına ödenecektir. 

Eğitim ve öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin Bakanlıkça eğitim ve öğretim desteği verilen ve destek verilme şartlarını taşıyan farklı bir okula nakil olmaları halinde, öğrenciye nakil olduğu okulun türüne göre eğitim ve öğretim desteği ödemesine devam edilir. Bu durumdaki öğrenciler için yapılacak ödemeler, ödeme tarihlerinde e-Okulda oluşturulan liste üzerinden kayıtlı olduğu okuluna yapılır.
 
Eğitim ve öğretim desteği kapsamında bir özel okula yerleşen ve yerleştiği okula kaydını yaptıran öğrenciler ile eğitim ve öğretim desteği devam eden ara sınıf öğrencileri eylül ayı içerisinde başka bir okula nakil olmaları hâlinde eğitim ve öğretim desteği hakkını kaybederler.