Eğitim Camiasının sorunlarını toplu olarak dile getiren ve eğitimcilerin sendika manasında çatı kuruluşlarından olan TEÇ-SEN (Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası) seçim heyecanı yaşıyor. Köleoğlu, 13-14 Mart 2021 yılında Ankara’da yapılması planlanan sendika 5. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Adayı Muhammet Erbek’in listesinde Genel Başkan Yardımcısı olarak yer alıyor.

Gerçekleşecek seçimde ise Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğünde şef olarak görev yapan Abdurahim Köleoğlu, TEÇ-SEN (Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası) Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına aday olduğunu açıkladı.

'HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN'
Konu hakkında bir açıklama yapan Köleoğlu: “Kahramanmaraş’ta sendikamızın kurulduğu 2011 yılında itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktayım.  İlimizde ve Ülkemiz genelinde sendikamızın gidişatının iyiye gitmemesi nedeniyle Tüm Eğitim Çalışanları Sendikasının (TEÇ-SEN) saygı değer il ilçe başkanları, yönetim kurularında görevli paydaşlarımız ve sendikamıza gönül vermiş çok kıymeti üyeleri: ‘Sendikamızın hakkettiği şube ve üye sayısına ulaşması için, dinamik, çalışkan, yenilikçi, kapsayıcı ve bütünleyici, üyesi ile iletişim halinde olan, derdi ile dertlenen, sorunlarına çözüm üreten, iyi kötü gününü paylaşan bir yönetim ihtiyaç haline gelmiştir’. Sendikamızı adil, şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde daha ileriye taşıyacak bir yönetim vaadiyle 13-14 Mart 2021 yılında Ankara’da yapılması planlanan sendikamız 5. Olağan Genel Kurulunda yönetime talip olan Genel Başkan Adayımız Sayın Muhammet Erbek’in listesinde Genel Başkan Yardımcısı olarak yer aldığımı ilanen  kamuoyu ve TEÇ-SEN ailesinin bilgisine sunarım. Bu tatlı rekabette kazanan TEÇ-SEN olsun. Hepimize hayırlı olsun.   Abdurahim Köleoğlu Kahramanmaraş Teç-Sen  Yönetim Kurulu Üyesi” ifadelerini kullandı