Bünyesinde bir çocuk üniversitesi, bir ilkokul, iki ortaokul, iki temel lise; bir kurs merkezi, bir kız koleji, bir fen lisesi ve Anadolu lisesi barındıran Simya Eğitim Kurumları Kahramanmaraş’ta eğitimin nabzını tutan, yön veren temel dinamiklerden biri haline geldi.

Sektöre gerek her yıl kazandırdığımız yeni okullar gerekse eğitimin kalitesini arttıran bölgede ilk ve tek olan hizmetlerle dinamizm ve heyecan getirdiklerini ifade eden Kasap, bu yıl da aynı şevk ve heyacanla, yeni hizmet alanları açtıklarını anlattı.

Kahramanmaraş’ta ilk ve tek olan yarı olimpik yüzme havuzunun bu yıl hizmete açıldığını ifade eden Kasap, spor tesislerinde de çeşitlenmeye gideceklerini, sıradaki planlarının bir tenis kortu yapmak olduğunu açıkladı.

Geçen yılı her alanda önemli başarılarla tamamladıklarını söyleyen Kasap, YKS’de Türkiye 243'üncüsü ve Türkiye 480'incisini çıkardıklarını, LKS’de bölgenin en başarılı olduklarını gururla anlatan Kasap, "Bu yılki başarı zirvesinde de bizi göreceksiniz" dedi.

Simya okulları Genel Müdürü Muhammet Kasap öte yandan sahip olunan kaliteyi ve standardı korumak için gece gündüz çalıştıklarını da sözlerine ekledi.