Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; “Değerler Eğitimi ve Başarıyı Okula Yakala Projesi”nin tanıtım toplantısı yapıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salanunda gerçekleşen toplantıda konuşan Erkoç, Kahramanmaraş’ın gelişimi için elinden gelen herşeyi yapacaklarını söyledi.

Şehrin gelişimini tamamlamayı görev saydıklarını belirten Erkoç: “Bu şehrin gelişimi, bu şehrin daha mükemmele ulaşması için her alanda,  eğitim, sağlık, istihdam başta olmak üzere kültür ve sanat gibi her alanda bizim görev alanımız sayıyoruz. Görevimiz olup olmaması önemli değil, biz zaten belediye başkanı olarak bu gelişim ile ilgili ne yapılması gerekiyor ise o konularda kendimizi sorumlu hissettiğimiz için üzerine düşeni yapıyoruz.

Gayret etmenin gereğini hissediyoruz ve çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde valimiz, bürokrat ve milletvekillerimiz ile omuz omuza Kahramanmaraş’ı daha güzel noktalara getireceğiz. Daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha bir müreffeh bir Kahramanmaraş için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ise değerler eğitim hakkında bilgiler verdi. Milli Eğitim alanında yapılan değişikliklerden bahseden Akkurt, yapılan yeni çalışmalar hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.