Çok çalıştığı için sosyal hayatı olamayan ve bu yüzden kendisini yalnız hisseden Nathan Watts(29) isimli genç adam internetten seks robotu sipariş etti. Robot için bin euro ödeyen adam, gelen paketteki seks robotunun küçük bir kıza benzemesi yüzünden mahkemeye çağrıldı.

ÇİN'DEN JAPON SEKS ROBOTU
Çin'den 'Japon' özelliklerine sahip yetişkin bir seks robotu sipariş etmişti. Depo müdürü olan Nathan Watts, kendisini oldukça yalnız hissetmesinden dolayı internet üzerinden bir seks robotu siparişi verdi.

Gelen robotun boyu 1.30, kilosu ise 22'ydi. Dailymail'in haberine göre, gelen robotun ölçülerinin Internette göründüğünden farklı olması üzerine gümrük memurları durumu polise bildirdi. Yetişkin özelliklerine sahip olması gereken robotun boyu 1.30, kilosu ise 22 olunca Watts, 'çocuk seks robotu' sipariş ettiği gerekçesiyle mahkemeye çıkarıldı.

WATTS'IN ÇOCUKLARA İLGİSİ OLMADIĞI BELİRLENDİ
Depo müdürü olan Watts, yalnız olduğu için ve dışarı çıkıp sosyalleşmek için pek fazla zaman bulamadığı için seks robotu siparişi verdiğini mahkeme sırasında jüri üyelerine anlattı. Watts'ın çocuklara ilgi duyduğunu kanıtlayan bulgulara rastlanmadı. Sipariş sırasında yüklü bir fiyat verdiğini ve ölçülerin normal göründüğünü söyleyen Watts'ın soruşturmasını yöneten Nigel Woodall, yapılan incelemelerde Watts'ın çocuklara ilgi duyduğunu kanıtlayan hiçbir bulguya rastlamadıklarını belirtti.

Mahkeme jürisinin incelemelerinin ardından, gelen robotun kadınsal göğüslere sahip olması Watts'ın siparişinin yetişkin bir robot olduğunu kanıtlar nitelikte olunca jüri Watts'ı suçsuz buldu.