Üniversite öğrencisi genç kız, Uttar Prades eyaletinde bulunan Jhansi Üniversitesi kampüsünde erkek arkadaşını beklemeye başladı. Yanına gelen bir grup, genç kızı öğrencilerin sınava girdiği bir sınıfa zorla götürdü.

YARDIM ETMEYİP VİDEO ÇEKTİLER
Şahıslardan biri, sınavda olan öğrencilerin gözü önünde kıza tecavüz etti. Öğrenciler ise müdahale etmek yerine izleyip videoya çekti. Tecavüz eden şahıs ve arkadaşları, genç kızı olayı birine anlatması durumunda görüntüleri internet üzerinden paylaşmakla tehdit etti.

8 KİŞİYE GÖZALTI
Genç kız, sınıftan çıkıp okulun bahçesinde ağlarken yanına yaklaşan polislere her şeyi anlattı. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN DE BAŞI YANDI
Polis yetkilileri, kızın zorla sınıfa getirilmesine rağmen olayı fark edemeyen üniversite güvenlik görevlileri hakkında da soruşturma açıldığını söyledi. Genç kız hastanede tedavi altına alındı. Ağır travma yaşadığı belirtilen kıza psikolojik destek de verilecek.Kampüs müdürü Jhansi, yaptığı açıklamada kızı zorla sınıfa koyan saldırganların ve kendisine tecavüz eden kişinin üniversite ikinci sınıf öğrencileri olduğunu söyledi.Kaçırdığı genç kıza sınıfın ortasında tecavüz etti!