Dulkadiroğlu Belediyesi’nin gündeme getirdiği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bir de kayak merkezi kazandırılan Yedi Kuyular mevki hafta sonu adeta doldu taştı. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Kar Festivali ve Kar Şenliği ile Kahramanmaraş’a duyurduğu Yedi Kuyular, değerine değer katmayı sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kayak merkezi ve mesire alanı da kazandırılan Yedi Kuyular, hafta sonu vatandaşların yoğun ilgisiyle buluştu. Kahramanmaraş’ın dört bir yanından gelen vatandaşlar, Kahramanmaraş’a kış turizmini kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da Yedi Kuyular’ı Kahramanmaraş’ın gündemine taşıdıklarını hatırlattı. Uzun yıllar atıl bir şekilde kalan ve yaylacılar dışında kullanılmayan Yedi Kuyular mevkisinin Kahramanmaraş’ın en gözde yerlerinden olduğunu hatırlatan Başkan Okay, buradaki yatırımların devam edeceğini de dile getirdi.

Vatandaşlar kar festivali alanında ve kayak merkezi alanında doyasıya eğlenirken, renkli görüntüler de objektiflere yansıdı.