Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, geleceğin teminatı olan gençlere her alanda hizmet vermeyi sürdürüyor. Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi'nde bir yıldan bu yana faaliyet gösteren resim kursunda öğrenciler çalışmalarını sergiledi.

Gençlik merkezi Fuaye salonunda gerçekleştirilen sergide 173 kara kalem ve yağlı boya çalışmaları sergilendi.

Sergi açılışına Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Ebu Talip Ceren, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

"TÜM GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ"

Başkan Okay yaptığı açıklamada, "Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi'miz yaklaşık 1,5 yıllık faal. Bu bölgemizdeki gençlerimize hizmet vermekte. Bugünde Gençlik Merkezi'mizde belediyemizin belirlediği öğretmenler tarafından gençlik merkezimizdeki kursiyerlerimizin eserlerinden oluşan bir resim sergisi açılışı gerçekleştirdik. Çok güzel başarılı çalışmalar yapılmış. Gençlik Merkezi'mizin ilk sonuçlarını neticelerini aldığımızı burada görüyoruz bugünkü resim sergimizde. Bu arkadaşlarımız burada resim kursu, resim eğitimi alarak, neticesinde yapmış oldukları resimlerle bir sergi oluşturdular. Bu resimleri de Gençlik Merkezi'mizin sergi salonunda bugün açıyoruz. Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi olarak gençlerimizin birçok ihtiyacına derman oluyoruz. Bundan sonrada Gençlik Mekezi'miz daha aktif daha faal olarak çalışmaya devam edecek. Bölgemizdeki tüm gençlerimizi Kahramanmaraş'ın en büyük Gençlik Merkezi'ne beekliyoruz. Eminimki gençlerimizinde faydalanacağı ve ilgisini çekeceği etkinlik, organizasyon, kurs, kütüphane, kitap ve çeşitli gösteriler Gençlik Merkezi'mizde bulunacaktır. Ve burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel iş çıkarmışlar" diye konuştu.