Dulkadiroğlu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın katılımıyla "Mutlu Kadınlar, Mutlu Toplum" konulu konferans düzenlemeye hazırlanıyor.

Özel konu ve konuklarıyla bir çok konferansa imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle de bir konferans düzenlemeye hazırlanıyor. "Mutlu Kadın, Mutlu Toplum" konulu konferansa ünlü sunucu İkbal Gürpınar'ın katılacağı bildirildi.

11 Mart Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek programa Kahramanmaraş halkını davet eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kadınlar günü nedeniyle özel bir programa imza atacaklarını kaydetti. Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 

''Dulkadiroğlu Belediyesi olarak farklı konu ve konuklarla çeşitli konferanslara imza atıyoruz. Bu hafta kadınlar günü olması münasebetiyle bu yönde bir konferans düzenlemeyi uygun bulduk. Ünlü televizyon sunucusu İkbal Gürpanar hanımefendinin katılacağı bu özel programımıza tüm hemşerilerimi aileleriyle birlikte davet ediyorum. Güzel bir kadınlar günü programı olacağının altını çizmek istiyorum.''