Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta ekipleri Kurban Bayramı öncesinde tatlı, şeker, lokum ve çikolata imalathanelerine yönelik denetimlerini artırdı.

Dulkadiroğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kurban bayramına az bir süre kala ilçede üretim yapan şeker üreticilerini denetledi. Tek tek iş yerlerine giren zabıta ekipleri, şekerlerin, lokumların başından sonuna kadar ki evrelerini inceledi.  Denetimlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, bayrama özel olarak günlük denetimlerin olduğu, normal denetimlerin ise haftalık periyotlar halinde yapıldığı bildirildi.

Denetleme yapılan iş yeri sahiplerinden Ökkeş Dilbirliği: “Biz Dulkadiroğlu belediyesinden her zaman memnunuz. Çalışmaları ve denetimleri sık sık yapılıyor. Sık denetlemeden bizde memnunuz. Daha hijyenik, daha kaliteli ürün çıkartmaya çalışıyoruz ve özen gösteriyoruz. Bayram hazırlıklarımız her seneki gibi gidiyor. Her zamanki yoğunluğu ile devam ediyor” dedi.

Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: "İlçemizde bulunan tatlı, şeker, lokum ve çikolata imalatı yapan iş yerleriyle ilgili gerekli denetimleri zabıta ekiplerimiz yapmaktadır. Bölgemizde imalat yapan iş yerleri belirlenen hijyen ve kriterlere uymaktadırlar. Bu hijyen ve kriterlere uymayan iş yerleri hakkında gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımız bayram alışverişini gönül rahatlığıyla yapabilir. Ekiplerimiz bayram boyunca denetimlerini sürdürecekler ve vatandaşımıza bu anlamda yardımcı olacaklar."