Başka Okay, “Engellilerimizle ilgili güzel bir sosyal tesisimizi inşa ediyoruz ve bunu kısa zamanda bitireceğiz” dedi.

3 Aralık dünya engelliler günü nedeniyle Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Engeliler Derneğini ziyaret ederek üyelerin sorunlarını dinledi. Görme engelli vatandaşların hayatını rahatlatması amacıyla 50 engelli vatandaşa da yardımcı baston dağıtıldı.

Engelliler derneği Kahramanmaraş şubesinde düzenlenen baston dağıtma programında konuşan Belediye Başkanı Necati Okay, “Zaten bu arkadaşlarımızla her zaman istişare içerisindeyiz. Sadece yılın bir günü değil her gün engeli vatandaşlarımızın yanındayız. Onların emrindeyiz ve hayatlarını kolaylaştırma adına ne lazımsa üstümüze düşen vazifeyi yapıyoruz. Engellilerimizle ilgili güzel bir sosyal tesisimizi inşa ediyoruz ve bunu kısa zamanda bitireceğiz. Engelli kardeşlerimizin orada her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağı ve bu kardeşlerimizin hayatlarını biraz daha kolaylaştırma adına katkı sunacağız inşallah. İmkanlarımız ölüsünde onlara destek oluyor ve destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından dağıtılan bastonları alan görme engelli vatandaş Eyüp Aslan, belediye başkanına teşekkür etti. Aslan, “Dulkadiroğlu Belediyesi’ne çok teşekkür ederim. Başarılarının devamlarını dilerim. Bir tek bastonla değil, kaldırımlara ve diğer engelli bölümlerinin işgal edilmemesini istiyorum” dedi.