Gençlere yönelik yatırımlarıyla dikkat çeken Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesine kazandırdığı gençlik merkezlerinin inşaatını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezinin bölgesinde olduğunu söyledi. Namık Kemal Pazar yerine yapılan gençlik merkezinin inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Başkan Okay, binanın çok amaçlı kullanılacağını aktardı. Bina otoparkının özel tasarlandığını kaydeden Başkan Okay, Pazar günleri alanın Pazar yeri olarak hizmet vereceğini anlattı.

KAHRAMANMARAŞ’IN EN BÜYÜK GENÇLİK MERKEZİ OLACAK

İnşaatı büyük bir hızla devam eden Gençlik Merkezinin Kahramanmaraş’ın en büyüğü olacağını aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Geleceğimizin teminatı olan gençlere yönelik yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda inşaatı devam eden gençlik merkezlerimizi yerinde inceledik. Şuanda inşaatı tamamlanmak üzere olan Namık Kemal Gençlik merkezimizdeyiz. Bu merkezimiz bölgeye hitap edecek kapasitede tasarlandı. İçerisinde eğitim sınıflarından cep sinemasına, atölyelerden konferans salonuna, spor alanlarından etüt merkezlerine kadar bir çok özellik barındırıyor. Buraya gelen gençlerimiz zamanlarını en iyi şekilde değerlendirecektir. Bu alan ayrıca bölgemize Pazar yeri olarak da hizmet vermeyi sürdürecek. Özel tasarlanan otopark alanımız kapalı Pazar yeri olarak haftanın bir günü burada hizmet verecek.”

GAZİPAŞA GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI YÜKSELİYOR

Gazipaşa mahallesine planladıkları gençlik merkezi hakkında da konuşan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gençlerimize yönelik bir diğer yatırımımızda Gazipaşa mahallemizde yükseliyor. Yine o bölgeye hitap edecek projemiz Namık Kemal Gençlik merkezimizdeki hizmetlerin tamamını burada da verecek. Okullar bölgesi olan bu alanda çocuklarımızın istifade etmesi için tüm imkanları düşündük. Ayrıca bina etrafındaki yapıları kamulaştırarak daha geniş ve ferah bir ortam oluşturduk. Geleceğimizin teminatı olan gençlere yönelik yatırımlarımız devam edecek.”