Dulkadiroğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Necati Okay Kahramanmaraş Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'ı ziyaretlerde bulundu.

Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış,

"Sayın Necati Okay beyefendiye ve İlçe Başkanımız Şahin Avşaroğlu beyefendiye, kıymetli Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Sefer Aycan beyefendiye, Dulkadiroğlu İlçe Ocak başkanımız Ali Tufan beyefendiye Ülkü Ocaklı kardeşlerime, yönetimime çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah kazanan memleket olacaktır" dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay,
"Bizim Hüseyin başkan ile daha önceden yakın bir dialogumuz vardı ama arkadaşlarla, ekip ile daha önce bir araya gelmedik. Seçimin yoğunluğundan da biraz uzadı. Bu seçim sürecinde de hepinizin malumu bizim her yerde gurula söylediğimiz "Cumhur İttifakı'nın, AK Partili Belediye Başkan adayıyız" diye sahada yaklaşık 2 aydır çalışma yapıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'nden arkadaşlarımızla, ilçe başkanımız, sayın Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanımız Hüseyin Kayış ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Neticesi çok güzel olacak. Dulkadiroğlu'nda en yüksek oy oranını Cumhur İttifakı olarak İnşallah yakalayacağız. Türkiye'de metropol ilçelerde de iddialıyız. Şu son 12 günümüzü de iyi bir şekilde değerlendirdiğimizde iyi bir netice İnşallah çıkaracağız. Devletimizin beka sorununu bertaraf etme adına en önemli, en kuvvetli irade ile İnşallah biz Dulkadiroğlu'nda gösterceğiz" ifadelerini kullandı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan,

"Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet Ve Kalkınma Partisi birlikte oluşturduğu Cumhur İttifakı Kahramanmaraş'ta Büyükşehri ve on bir ilçeyi'de alacağız. Tüm Belediye Meclisinde de deliksiz bir liste istiyoruz. Türkiye genelinde de %52'nin üzerinde bir oyu yakalacağız ve o zaman çok daha güzel günler çok daha rahat günler başlayacak. Seçimlere az bir süre kaldı önümüzde on bir gün var tabi ki bu zamana kadar çok çalıştınız çok gayret gösterdiniz. Sayın Dulkadiroğlu Belediye başkanımız Necati Okay'da 5 yıldır Belediye başkanımız bir 5 yıl daha çok daha iyi bir şekilde hizmet edecektir. Hep birlikte daha iyi bir Belediye yönetimini de oluşturacağız Büyükşehir yönetiminde oluşturacağız ve inşallah şehrimizde en iyi şeklinde kalkındıracağız, geliştireceğiz bir kültür şehri, bilim şehri, medeniyet şehri aynı zamanda refah şehri haline getireceğiz" şeklinde konuştu.