Başkan Okay mesajında, çocuklarımıza iyi bir eğitim imkanı sağlamak için elimizden geleni toplum olarak yapıyoruz. İlk defa okul sıralarına oturacak ve bu sene eğitim öğretim hayatından mezun olup üniversite hayatına atılacak öğrencilerimizin hepsine güveniyoruz. Sizler bizim de ülkemizin de geleceğisiniz. Ülkemiz sizlerin başarılarıyla aydınlık bir geleceğe sahip olacak" ifadelerini kullandı.

Geleceğin sağlam temeller üzerinde kurulmasının ve yarınlara güvenle bakılmasının ön koşulunun, çocukların eğitim seviyesini yükseltmek olduğunu vurgulayan Başkan Okay, "Çocuklarımız kendine güvenen, eleştirel düşünebilen ve sorgulayan kişiler olarak yetiştirilmelidir. Bu nedenle hızlı bir değişim ve gelişim süreci yaşayan Kahramanmaraş ilimizde ve buna bağlı olarak Dulkadiroğlu İlçemizde eğitim standartlarının hızla yükselmesi ve çocuklarımızın toplumumuza faydalı insanlar olarak yetişmeleri en büyük hedefimizdir" diye belirtti.

BAŞARILI BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OLSUN

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin eğitime verdiği desteğin her zaman artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Okay, mesajını şöyle sonlandırdı: "2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında çocuklarımızın bilgili, kendine güvenen, düşünen, araştıran ve dünyaya açık insanlar olarak yetişmelerini diliyor, yeni eğitim-öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize, tüm eğitim camiasına başarılar getirmesini diliyorum."