Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliğini tabana yayan Dulkadiroğlu belediyesi, ilçesini güzelleştirmek adına her gün yeni bir çalışmanın startını veriyor. Belediye Başkanı Necati Okay’ın ilçe teşkilatından gelmesi nedeniyle sorunları yerinde tespit edici davranışı ilçeye yatırım hamlesi olarak dönüyor. Temel belediyeciliği kırsaldan ilçe merkezine yayan Okay ve ekibi teknik ve sosyal belediyeciliği ise karış karış ilçeye dağıtıyor. İlçenin bir bölgesinde konak restorasyonu devam ederken, ilçenin diğer bölgelerinde eksik olan ne varsa onun yapımı süratle devam ediyor. Dulkadiroğlu belediyesinin Büğlek Mahallesinde bulanan ormanın sırtlarına doğru yaptığı 400 dönümlük Kahramanmaraş’ın en büyük parkı'nın etap çalışmaları başladı.

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Dulkadiroğlu ilçe teşkilatı ve basın mensupları ile mesire alanını gezen Okay, önemli açıklamalarda bulundu. 400 dönüm alanda 4 etap şeklinde yapılacak parkın ilk etabının bayramdan önce açılacağının müjdesini verdi.

"BİZE YAPAMZSIN DİYORLARDI"
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak Kanal Maraş’a verdiği özel röportajda: “Kahramanmaraş’ta ki tüm belediyelerimizin hepsi hizmet yarışı ile ard arda sürüyor. Halkımızın için belediyelerimizin hepsi birer kolaylık için çalışıyor. Biz 16 Nisan’da da bir genel hükümet sistemine geçiş yaptık. Bu sistem ile Türkiye şaha kaldıracak. 2023’e kadar Türkiye’yi mevcut halinden daha fazla bir yerlere getireceğiz” şeklinde konuştu.

"ALAN HERKESİN HİZMETİNDE OLACAK"
Şehir merkezinden yaklaşık 850 metre yüksekte bulanan alan hakkında Kanal Maraş’a özel bir açıklama yapan Okay: “Kahramanmaraş’ın en büyük günü birlik piknik yapılacak mesire alanı. Alanı 400 dönüm burası birince etap 100 dönüm. İnşallah bu kurban bayramda buradan tüm vatandaşlarımızın hepsi yararlanacak. Tamamlandığında çok farklı organizasyonların yapılacağı alanlar mevcut. Bu alanın hemen yayında bulanan alan içinde Orman Bakanlığından tahsis talebimiz oldu. Bu meydanda bir halı saha, bir basketbol, futbol sahası ve tenis kortu yapılacak. Bu mesire alanına çok büyük değer katacak, organizasyonu yapılacak. Bu bayramda mesire alanımızın bir kısmı vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Biz inşaatımıza devam edeceğiz” dedi.