Geleneksel iftar programlarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesinde bulunan 101 mahalle muhtarını iftar sofrasında bir araya getirdi. Muhtarların aileleriyle birlikte katıldığı iftar programında konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi'ni yeniden inşa ettiklerini ifade ederek bu inşada en büyük görevin muhtarlara düştüğünü hatırlattı.

Geride kalan hizmet sürecinde bölgenin eksiklerinin bir bir giderildiğini anlatan Başkan Okay, programdaki konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak 101 mahallemizin muhtarıyla her konuda uyum içerisinde çalışıyoruz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak büyük bir aile olduğumuzu her zaman dile getiriyoruz. Bu ailenin en önemli parçalarından bir tanesi de muhtarlardır. Muhtarlarımızla bölgelerimizdeki sorunların çözümü için uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu uyumun sonucu olarak bölgemize kaliteli hizmetler kazandırdığımızın altını çizmek istiyorum. Geride kalan hizmet sürecimizde bölgemizin eksiklerini bir bir ortadan kaldırdık. İlerleyen süreçte yeni ve özel projeleri mahallelerimize kazandırmak için gayret sarf ediyoruz. Bizlerin bu çalışmasında en büyük yardımcısı olan muhtarlarımızla da bu güzel Ramazan ayında bir araya gelelim ve hasbıhal edelim dedik. Bu güzel organizasyonda ailelerin de olmasına büyük özen gösterdik. Amacımız büyük ailemizin birliği ve dirliğinin her zaman en güçlü şekilde kalmasıdır."

Başkan Okay'ın ardından konuşan Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz'de muhtarlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Konuşmaların ardından program ilahi dinletisiyle devam etti.